Gambar:Friesland.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Friesland.png(125 × 83 piksel, ukuran barkas: 1 KB, jinis MIME: image/png)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki4 Mèi 2005 02.58Gambar cilik kanggo owahan 4 Mèi 2005 02.58125 × 83 (1 KB)Meursault2004 (parembugan | pasumbang)
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.