Gambar:Forum Arles.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Forum_Arles.jpg(300 × 450 piksel, ukuran barkas: 107 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra

Frédéric Mistral, Occitan poet, Nobel laureate

Tanggal (original upload date)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Juru pangarang No machine-readable author provided. Wigulf~commonswiki assumed (based on copyright claims).

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi 2.5 Generik.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki9 Oktober 2005 11.35Gambar cilik kanggo owahan 9 Oktober 2005 11.35300 × 450 (107 KB)Wigulf~commonswiki

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: