Gambar:Flag of Indonesia (bordered).svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 600 × 400 piksel, gedhéning barkas: 2 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Bordered version of Image:Flag of Indonesia.svg for small inline use, where the {{border}} hack is not sufficient


Insignia
Gambar ini menunjukkan bendera, lambang negara, segel atau lambang resmi lain. Penggunaan lambang tersebut dibatasi di banyak negara. Pembatasan tersebut independen dari status hak cipta.

Lisènsi[besut]

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Palffy di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Palffy ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki2 Juli 2017 11.15Gambar cilik kanggo owahan 2 Juli 2017 11.15600 × 400 (2 KB)Hddty.Red RGB should be 255-0-0 defined by law
18 Maret 2014 15.37Gambar cilik kanggo owahan 18 Maret 2014 15.37600 × 400 (2 KB)Bennylin
8 Novèmber 2006 16.00Gambar cilik kanggo owahan 8 Novèmber 2006 16.00600 × 400 (695 bytes)Oxhop

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah