Gambar:Flag of East Berlin (1956–1990).svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.100 × 660 piksel, gedhéning barkas: 30 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: state flag of Groß-Berlin and Flag of East Berlin (Soviet sector of Berlin) until 1990
Deutsch: Dienstflagge Groß-Berlins und Flagge in Ost-Berlin (sowjetischer Sektor Berlins) bis 1990
Tanggal
Sumber Own work after FOTW
Juru pangarang User:Madden
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Public domain

Vèrsi liya

Derivative works of this file:

Membuat garis batas pada gambar ini sangat mudah dengan kode berikut:: Flag of East Berlin (1956–1990).svg
[[File:Flag of East Berlin (1956–1990).svg|border|100px]]

Lisènsi[besut]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki22 Januari 2012 04.40Gambar cilik kanggo owahan 22 Januari 2012 04.401.100 × 660 (30 KB)Fry1989doesn't apply to DDR
18 Maret 2011 05.01Gambar cilik kanggo owahan 18 Maret 2011 05.011.100 × 660 (24 KB)JwnabdReverted to version as of 18:35, 11 July 2006, not this is the proper red, Specifications by State Archive Berlin
17 Maret 2011 21.56Gambar cilik kanggo owahan 17 Maret 2011 21.561.100 × 660 (30 KB)Fry1989BITTE PLEASE STOP, this is the proper red
17 Maret 2011 14.50Gambar cilik kanggo owahan 17 Maret 2011 14.501.100 × 660 (24 KB)JwnabdReverted to version as of 17:16, 15 March 2011
16 Maret 2011 19.38Gambar cilik kanggo owahan 16 Maret 2011 19.381.100 × 660 (30 KB)Fry1989 I'm sorry, but these are the proper colours
16 Maret 2011 15.22Gambar cilik kanggo owahan 16 Maret 2011 15.221.100 × 660 (24 KB)JwnabdReverted to version as of 17:16, 15 March 2011
15 Maret 2011 20.32Gambar cilik kanggo owahan 15 Maret 2011 20.321.100 × 660 (30 KB)Fry1989Reverted to version as of 23:30, 26 January 2011 these are the colours, please keep them in future edits
15 Maret 2011 17.16Gambar cilik kanggo owahan 15 Maret 2011 17.161.100 × 660 (24 KB)JwnabdReverted to version as of 18:35, 11 July 2006
26 Januari 2011 23.30Gambar cilik kanggo owahan 26 Januari 2011 23.301.100 × 660 (30 KB)Fry1989red
11 Juli 2006 18.35Gambar cilik kanggo owahan 11 Juli 2006 18.351.100 × 660 (24 KB)Madden{{Information |Description={{en|Flag of East Berlin (Soviet sector of Berlin) between 1956 and 1990}} {{en|Flagge Ost-Berlins (sowjetischer Sektor Berlins) zwischen 1956 and 1990}} |Source=Own work after [http://www.crwflags.com/fotw/flags/de-be95

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.