Gambar:Flag of Bahrain.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.500 × 900 piksel, gedhéning barkas: 269 bytes)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
العربية: علم البحرين
English: The flag of Bahrain
Nederlands: De vlag van Bahrein
Русский: Флаг Бахрейна
Slovenščina: državna zastava Bahrajna
Tiếng Việt: Quốc kỳ Bahrain
Tanggal
Sumber http://www.moci.gov.bh/en/KingdomofBahrain/BahrainFlag/
Juru pangarang Source: Drawn by User:SKopp, rewritten by User:Zscout370
Membuat garis batas pada gambar ini sangat mudah dengan kode berikut:
:
Flag of Bahrain.svg
[[File:Flag of Bahrain.svg|border|96px]]

Lisènsi[besut]

Insignia
Gambar ini menunjukkan bendera, lambang negara, segel atau lambang resmi lain. Penggunaan lambang tersebut dibatasi di banyak negara. Pembatasan tersebut independen dari status hak cipta.
Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Agustus 2017 10.25Gambar cilik kanggo owahan 1 Agustus 2017 10.251.500 × 900 (269 bytes)TFerenczyReverted to version as of 08:10, 4 May 2012 (UTC)
1 Agustus 2017 09.42Gambar cilik kanggo owahan 1 Agustus 2017 09.42324 × 195 (9 KB)Ilfgabahrain flag
4 Mèi 2012 08.10Gambar cilik kanggo owahan 4 Mèi 2012 08.101.500 × 900 (269 bytes)Magasjukur2Even simpler code
17 Novèmber 2009 09.02Gambar cilik kanggo owahan 17 Novèmber 2009 09.021.500 × 900 (325 bytes)Reisiocleanup
17 Novèmber 2009 07.28Gambar cilik kanggo owahan 17 Novèmber 2009 07.281.500 × 900 (318 bytes)Zscout370Typo
17 Novèmber 2009 05.30Gambar cilik kanggo owahan 17 Novèmber 2009 05.301.500 × 900 (327 bytes)Zscout370http://www.moci.gov.bh/en/KingdomofBahrain/BahrainFlag/
19 Januari 2006 14.36Gambar cilik kanggo owahan 19 Januari 2006 14.361.000 × 600 (515 bytes)Gabbeclean up SVG code
27 Sèptèmber 2005 22.13Ora ana miniatur (2 KB)SKoppThe flag of Bahrain. Source: Drawn by User:SKopp {{Template:Insignia}} Category:Flags of Bahrain

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah