Gambar:Emoji u1f3e1.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 128 × 128 piksel, gedhéning barkas: 3 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: A colored Emoji from Noto project, released under Apache license

Unicode name: House with garden

Annotations: Building, Garden, Home, House, Place
Tanggal
Sumber https://github.com/googlei18n/noto-emoji/blob/f2a4f72/svg/emoji_u1f3e1.svg
Juru pangarang Google
SVG genesis
Adobe-yes.svg
This emoji was created with Adobe Illustrator.


Lisènsi[besut]

Apache Feather Logo.svg
Copyright © 2018 Google Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License. You may obtain a copy of the License at https://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0. Unless required by applicable law or agreed to in writing, software distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS, WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing permissions and limitations under the License.
Apache License, Version 2.0Apache License 2.0http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0truetrue

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki27 Mèi 2017 18.34Gambar cilik kanggo owahan 27 Mèi 2017 18.34128 × 128 (3 KB)Ebrahimupdate
19 Mèi 2017 19.53Gambar cilik kanggo owahan 19 Mèi 2017 19.53512 × 512 (3 KB)Ebrahimupdate
20 Agustus 2014 09.38Gambar cilik kanggo owahan 20 Agustus 2014 09.38128 × 128 (3 KB)EbrahimVicuñaUploader 1.20

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Dhaftar ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. dhaftar pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah