Gambar:Duitstalige GemeenschapLocatie.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Duitstalige_GemeenschapLocatie.png(270 × 270 piksel, ukuran barkas: 1 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Lage der Deutschsprachigen Gemeinschaft Belgiens, Kanton Eupen im Norden, Kanton St.Vith im Süden.
English: map of Belgium showing the autonomous "German Speaking Community" in red.
Nederlands: kaart gemaakt door w:nl:gebruiker:LennartBolks in in het publieke domein geplaatst.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang LennartBolks

Lisènsi

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, LennartBolks. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
LennartBolks ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki20 April 2007 21.05Gambar cilik kanggo owahan 20 April 2007 21.05270 × 270 (1 KB)Tene~commonswikiOptimised (0)
13 Dhésèmber 2004 17.13Gambar cilik kanggo owahan 13 Dhésèmber 2004 17.13270 × 270 (2 KB)Walter{{PD}}

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.