Gambar:Disambig gray.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 220 × 168 piksel, gedhéning barkas: 1 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Begriffsklärungs-Icon, graue Version (Autor: Stephan Baum)
English: Disambiguation icon – gray scale version (author: Stephan Baum)
Tanggal
Sumber The original file was drawn by Stephan Baum and first uploaded in February 2005.
Juru pangarang Stephan Baum (recolored by Mzajac, converted to SVG by Booyabazooka)
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

GFDL

Lisènsi

Baumst, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Atribusi: Baumst
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Dhésèmber 2016 22.08Gambar cilik kanggo owahan 1 Dhésèmber 2016 22.08220 × 168 (1 KB)LadsgroupNew version aligned with wikimedia color palette (phab:m82)
9 Agustus 2006 01.47Gambar cilik kanggo owahan 9 Agustus 2006 01.47220 × 168 (1 KB)Chris-martinRecoloration of Image:Disambig.svg using colors from w:en:Image:Dab icon.png {{GFDL}} Category:Wikimedia icons

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah