Gambar:De-Johann Wolfgang von Goethe.ogg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

De-Johann_Wolfgang_von_Goethe.ogg(Berkas swara Vorbis ogg, dawané 2,5 d, 88 kbps)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

  • What: Longbow4u's German pronunciation of "Johann Wolfgang von Goethe"
  • Who: Longbow4u (male).
  • When: 27th August 2005
  • Language: Hochdeutsch, Südniedersachsen - High German, Lower Saxony (Standard German).
Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki27 Agustus 2005 12.28
2,5 d (27 KB)Longbow4u*'''What:''' Longbow4u's German pronunciation of "Johann Wolfgang von Goethe" *'''Who:''' Longbow4u (male). *'''When:''' 27th August 2005 *'''Language:''' Hochdeutsch, Südniedersachsen - High German, Lower Saxony (S

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah