Gambar:Cs-Horni Lomna.oga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cs-Horni_Lomna.oga(Berkas swara Vorbis ogg, dawané 2,0 d, 71 kbps)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Pronunciation of the term Horní Lomná by Czech native speaker. Male voice.
Deutsch: Aussprache von Horní Lomná durch einen männlichen Muttersprachler.
Sumber
Juru pangarang

Lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki6 Dhésèmber 2006 16.32
2,0 d (17 KB)DarwinekCzech pronunciation of Horní Lomná {{PD-self}}

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah