Gambar:Cquote2.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cquote2.png(40 × 30 piksel, ukuran barkas: 447 bytes, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Quotation marks, created by Cuahl.

Originally uploaded to English Wikipedia by en:User:Cuahl and en:User:DarkEvil.

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Cuahl di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Cuahl ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki23 Maret 2006 13.58Gambar cilik kanggo owahan 23 Maret 2006 13.5840 × 30 (447 bytes)ItsmineQuotation marks, created by Cuahl. Originally uploaded to English Wikipedia by User:Cuahl and User:DarkEvil. {{PD-self}}

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.