Gambar:Compaq keyboard and mouse.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(3.072 × 2.048 piksel, ukuran barkas: 889 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Compaq keyboard and mouse
Français : clavier et souris d'ordinateur Compaq
Tanggal
Sumber https://www.flickr.com/photos/mamchenkov/146288982/
Juru pangarang Leonid Mamchenkov
Vèrsi liya

Derivative works of this file: Compaq keyboard and mouse cropped.jpg

Lisènsi

w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Checked copyright icon.svg This image was originally posted to Flickr by Leonid Mamchenkov at https://www.flickr.com/photos/37165469@N00/146288982. It was reviewed on by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-2.0.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki17 April 2009 00.15Gambar cilik kanggo owahan 17 April 2009 00.153.072 × 2.048 (889 KB)FlickreviewRReplacing image by its original image from Flickr
16 April 2009 18.32Gambar cilik kanggo owahan 16 April 2009 18.321.024 × 683 (329 KB)Dsant{{Information |Description={{en|1=Compaq keyboard and mouse}} {{fr|1=clavier et souris d'ordinateur Compaq}} |Source=http://www.flickr.com/photos/mamchenkov/146288982/ |Author=Leonid Mamchenkov |Date=14 mai 2006 |Permission= |other_versions= }} <!--{{Ima

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah