Gambar:Coat of arms of the Egyptian Kingdom 2.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Coat_of_arms_of_the_Egyptian_Kingdom_2.png(107 × 115 piksel, ukuran barkas: 14 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra

Stemma del Regno d'Egitto

Tanggal (UTC)
Sumber This file was derived from: Coat of arms of the Egyptian Kingdom 2.pngCoat of arms of the Egyptian Kingdom 2.png
Juru pangarang


Applications-graphics.svg
This is a retouched picture, which means that it has been digitally altered from its original version. Modifications: gif file to png. The original can be viewed here: Coat of arms of the Egyptian Kingdom 2.png. Modifications made by PawełMM.

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi-BerbagiSerupa 3.0 Tanpa Adaptasi, 2.5 Generik, 2.0 Generik, dan 1.0 Generik.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Log unggah asli

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Coat of arms of the Egyptian Kingdom 2.png licensed with Cc-by-sa-3.0,2.5,2.0,1.0, GFDL
    • 2008-06-22T13:28:09Z Ivansavona88 107x115 (6670 Bytes) {{Information |Description= Stemma del Regno d'Egitto |Source=self-made |Date= 21 giugno 2008 |Author= [[User:Ivansavona88|Ivansavona88]] |Permission= GFDL |other_versions= }}

Uploaded with derivativeFX

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki26 Januari 2012 09.43Gambar cilik kanggo owahan 26 Januari 2012 09.43107 × 115 (14 KB)QuibikProper transparency.
20 Januari 2012 11.36Gambar cilik kanggo owahan 20 Januari 2012 11.36107 × 115 (25 KB)PawełMM== {{int:filedesc}} == {{Information |Description=Stemma del Regno d'Egitto |Source={{Derived from|Coat_of_arms_of_the_Egyptian_Kingdom.gif|display=50}} |Date=2012-01-20 11:33 (UTC) |Author=*File:Coat_of_arms_of_the_Egyptian_Kingdom.gif: [[User:Ivan

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.