Gambar:Cmbox notice.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cmbox_notice.png(40 × 40 piksel, ukuran barkas: 3 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: 40px "notice" icon for use in Template:Cmbox and dependent templates
Македонски: Икона за „notice“ од 40п за употреба на Шаблон:Cmbox
Tanggal (original upload date)
(Original text: 28 April 2008)
Sumber Derived from en:Image:Information icon.svg
Juru pangarang El T (original icon); Penubag (modified color)

Lisènsi

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, El T di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
El T ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli

Transferred from en.wikipedia to Commons by [[:User:# Struthious Bandersnatch|# Struthious Bandersnatch]].

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2008-05-09 22:28 David Levy 40×40×8 (2740 bytes) {{pp-template}} {{Information |Description=40px "notice" icon for use in [[Template:Cmbox]] and dependent templates |Source=Derived from [[:Image:Information icon.svg]] |Date=28 April 2008 |Author=[[User:El T|El T]] (original icon); [[User:Penubag|Penuba

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki22 Mèi 2008 20.17Gambar cilik kanggo owahan 22 Mèi 2008 20.1740 × 40 (3 KB)Struthious Bandersnatch{{Information |Description={{en|40px "notice" icon for use in en:Template:Cmbox and dependent templates}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; transfer was stated to be made by [[User:# Struthious Bandersnatch]].<br/> (Ori

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.