Gambar:Christian cross.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 404 × 564 piksel, gedhéning barkas: 721 bytes)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Basic Latin cross
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Boris23 (rembugan · pasumbang)
Vèrsi liya

Derivative works of this file: Christian cross (red).svg

Lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (10 luwih anyar | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki14 Mèi 2017 22.53Gambar cilik kanggo owahan 14 Mèi 2017 22.53404 × 564 (721 bytes)AnonMoosReverted to version as of 15:57, 7 November 2011 (UTC) -- no courtesy of a reply to message I left on User:Sarang's talk page
10 Mèi 2017 17.34Gambar cilik kanggo owahan 10 Mèi 2017 17.34404 × 564 (176 bytes)Sarangsimplified (title also removed)
12 Januari 2017 20.05Gambar cilik kanggo owahan 12 Januari 2017 20.05404 × 564 (721 bytes)DennissReverted to version as of 15:57, 7 November 2011 (UTC)
12 Januari 2017 18.40Gambar cilik kanggo owahan 12 Januari 2017 18.4064 × 64 (2 KB)BOMBAImproved.
7 Novèmber 2011 15.57Gambar cilik kanggo owahan 7 Novèmber 2011 15.57404 × 564 (721 bytes)AnonMoosreduce Inkscape bloat
31 Agustus 2009 21.41Gambar cilik kanggo owahan 31 Agustus 2009 21.41404 × 564 (3 KB)XalDBad code.
11 Dhésèmber 2008 06.26Gambar cilik kanggo owahan 11 Dhésèmber 2008 06.26404 × 564 (1 KB)AnonMoosReverted to version as of 08:59, 18 March 2007 --- please re-upload substantially different image version to different image name...
18 Maret 2007 08.59Gambar cilik kanggo owahan 18 Maret 2007 08.59404 × 564 (1 KB)AnonMoosReverted to earlier revision
18 Maret 2007 04.40Gambar cilik kanggo owahan 18 Maret 2007 04.40201 × 281 (1 KB)HatesWM2~commonswikiReverted to earlier revision
18 Maret 2007 04.40Gambar cilik kanggo owahan 18 Maret 2007 04.40404 × 564 (389 bytes)HatesWM2~commonswikiReverted to earlier revision
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (10 luwih anyar | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500)

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah