Gambar:Chess piece - White knight.JPG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.798 × 3.180 piksel, ukuran barkas: 1,94 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Chess piece - White knight, Staunton design

Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang MichaelMaggs
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5)

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Januari 2008 18.46Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2008 18.461.798 × 3.180 (1,94 MB)MichaelMaggs{{Information |Description=Chess piece - White knight, Staunton design |Source=Own photo |Date=30 December 2007 |Author=MichaelMaggs |Permission=Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5) |other_versions= }} {{self|cc-by-
1 Januari 2008 17.58Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2008 17.582.336 × 3.504 (1,92 MB)MichaelMaggs{{Information |Description=Chess piece - White knight, Staunton design |Source=Own photo |Date=30 December 2007 |Author=MichaelMaggs |Permission=Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5) |other_versions= }} {{self|cc-by-
1 Januari 2008 17.38Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2008 17.383.504 × 2.336 (1,93 MB)MichaelMaggs{{Information |Description=Chess piece - White knight, Staunton design |Source=Own photo |Date=30 December 2007 |Author=MichaelMaggs |Permission=Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5) |other_versions= }} {{self|cc-by-

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah