Gambar:Chess piece - Black queen.JPG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(1.834 × 3.120 piksel, ukuran barkas: 2,33 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Chess piece - Black queen, Staunton design

Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang MichaelMaggs
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5)

Vèrsi liya

Derivative works of this file: Chess piece - White and Black queen.jpg

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Januari 2008 18.45Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2008 18.451.834 × 3.120 (2,33 MB)MichaelMaggs{{Information |Description=Chess piece - Black queen, Staunton design |Source=Own photo |Date=30 December 2007 |Author=MichaelMaggs |Permission=Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5) |other_versions= }} {{self|cc-by-s
1 Januari 2008 17.56Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2008 17.562.336 × 3.504 (2,19 MB)MichaelMaggs{{Information |Description=Chess piece - Black queen, Staunton design |Source=Own photo |Date=30 December 2007 |Author=MichaelMaggs |Permission=Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5) |other_versions= }} {{self|cc-by-s
1 Januari 2008 17.37Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2008 17.373.504 × 2.336 (2,19 MB)MichaelMaggs{{Information |Description=Chess piece - Black queen, Staunton design |Source=Own photo |Date=30 December 2007 |Author=MichaelMaggs |Permission=Own work, share alike, attribution required (Creative Commons CC-BY-SA-2.5) |other_versions= }} {{self|cc-by-s

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah