Gambar:Centre-Val de Loire in France.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.041 × 997 piksel, gedhéning barkas: 1,65 MB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
Deutsch: Lage von Region XY (siehe Dateiname) in Frankreich.
English: Location of region xy (see filename) in France.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Adobe-un.svg
This W3C-unspecified vector image was created with Adobe Illustrator.
Commonist.svg
This file was uploaded with Commonist.
SVG in SVG.svg This vector image includes elements that have been taken or adapted from this: France location map.svg France location map.svg (by NordNordWest).
Juru pangarang TUBSEmail Silk.svg Gallery
Vèrsi liya

European Union on the globe (Europe centered).svg This SVG map is part of a locator map series applying the widespread location map scheme. Please see root category to browse for more.


Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.
Newspaper Cover Copyright.svg
Saya sangat berterima kasih apabila Anda mencantumkan Wikimedia Commons sebagai sumber jika Anda menggunakan berkas ini di luar situs Wikipedia atau Commons. Jika Anda ingin menggunakan berkas ini di dalam terbitan seperti buku, koran, blog, situs web, dll. mohon sunting halaman ini dan masukkan kode:
{{published|author= |date= |url= |title= |org= }}
beserta isian yang sesuai dengan berkas. (Contoh). Persyaratan lisensi yang disebutkan di atas tetap berlaku.

বাংলা | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | español | français | Ἀρχαία ἑλληνικὴ | Bahasa Indonesia | македонски | Nederlands | português | русский | Türkçe | +/−

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki4 Maret 2011 17.04Gambar cilik kanggo owahan 4 Maret 2011 17.041.041 × 997 (1,65 MB)TUBS

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: