Gambar:Canterbury Cathedral - Portal Nave Cross-spire.jpeg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(3.113 × 2.395 piksel, ukuran barkas: 1,06 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

This is a photo of listed building number
1336823.

Ringkesan

Panyandra

Canterbury Cathedral: West Front, Nave and Central Tower. Seen from south. Image assembled from 4 photos.

Tanggal
Sumber Picture taken and postprocessed by Hans Musil.
Juru pangarang Hans Musil
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

author is copyright owner

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki13 Fèbruari 2008 08.05Gambar cilik kanggo owahan 13 Fèbruari 2008 08.053.113 × 2.395 (1,06 MB)Wikipederdistortion, gradation fixed
9 Oktober 2005 10.56Gambar cilik kanggo owahan 9 Oktober 2005 10.563.200 × 2.400 (1,02 MB)Hansm{{Information |Description =Canterbury Cathedral, Portal, first part of the nave and Cross spire. Seen from south. |Source =Picture taken and postprocessed by Hans Musil. |Date =2005-09 |Author =Hans Musil |Permission =see below |other_e

2 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.