Gambar:CZ-cleneni-Cechy-wl.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(3.662 × 2.104 piksel, ukuran barkas: 727 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Converted to SVG.svg
This locator map image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "CZ-cleneni-Cechy-wl.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.

Ringkesan

Bohemia (in green) on the map of present Czechia

Created by editing map http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:%C4%8Cesko-kraje.svg

See also: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:%C4%8Cechy_po_roce_1920_na_map%C4%9B_%C4%8Ceska.png

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.
Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki24 Novèmber 2006 22.48Gambar cilik kanggo owahan 24 Novèmber 2006 22.483.662 × 2.104 (727 KB)Kirk979minor correction of boundary
7 Novèmber 2006 22.04Gambar cilik kanggo owahan 7 Novèmber 2006 22.043.662 × 2.104 (727 KB)Kirk979
4 Novèmber 2006 11.48Gambar cilik kanggo owahan 4 Novèmber 2006 11.483.662 × 2.104 (727 KB)Kirk979
21 Oktober 2006 18.01Gambar cilik kanggo owahan 21 Oktober 2006 18.013.662 × 2.104 (728 KB)Kirk979
23 Mèi 2006 20.23Gambar cilik kanggo owahan 23 Mèi 2006 20.23800 × 460 (105 KB)Kirk979
21 Mèi 2006 14.28Gambar cilik kanggo owahan 21 Mèi 2006 14.28800 × 460 (105 KB)Kirk979
23 Maret 2005 16.15Gambar cilik kanggo owahan 23 Maret 2005 16.15197 × 114 (3 KB)Wiki-vrcorrect boundary
21 Maret 2005 11.28Gambar cilik kanggo owahan 21 Maret 2005 11.28197 × 114 (3 KB)Wiki-vrBohemia on the map of present Czechia

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah