Gambar:Bydgoszcz Spichrze.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Bydgoszcz_Spichrze.jpg(700 × 524 piksel, ukuran barkas: 83 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Bydgoszcz Spichrze

Deutsch: Bydgoszcz (former Bromberg), Polen. Getreidespeicher am Fluß Brahe (Brda).
English: Bydgoszcz (former Bromberg), Poland. The german granaries "Speicher" on the Brda river.
Esperanto: Bydgoszcz (antaŭe Bromberg), Pollando. Grenejoj ĉe la rivero Brda.

Author: Marek_bydg

Date: Uploaded on Polish wikipedia on 13 September 2004.

Permission: Released under GNU FDL by Marek_bydg


GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki17 Mèi 2005 20.44Gambar cilik kanggo owahan 17 Mèi 2005 20.44700 × 524 (83 KB)PkoBydgoszcz, Poland. Granaries on the Brda river. Author: Marek_bydg Date: Uploaded on Polish wikipedia on 13 September 2004. Source: Polish Wikipedia (pl:Grafika:Bydgoszcz Spichrze.jpg) Permission: Released under [[G

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: