Gambar:Brodnica Wieża Mazurska.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barkas asli(1.712 × 2.288 piksel, ukuran barkas: 1,18 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Distinctive emblem for cultural property.svg
This is a photo of a monument in Poland identified by the ID
601063

Ringkesan

Panyandra
English: Brodnica, Mazurska Tower
Polski: Brodnica - Wieża Mazurska w zespole murów miejskich (zabytek nr rejestr. A/129/48)
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Robert Niedźwiedzki
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

GFDL

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

Kowé bisa milih lisènsi kang koarepaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki30 Agustus 2008 17.00Gambar cilik kanggo owahan 30 Agustus 2008 17.001.712 × 2.288 (1,18 MB)Piotr967{{Information |Description=Brodnica, Mazurska Tower |Source=własna praca |Date=2008 |Author= Robert Niedźwiedzki |Permission= GFDL |other_versions= }}

2 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah