Gambar:Bléwah.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bléwah.jpg(182 × 155 piksel, ukuran barkas: 5 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki6 Juli 2006 02.27Gambar cilik kanggo owahan 6 Juli 2006 02.27182 × 155 (5 KB)Slamet Serayu (parembugan | pasumbang)
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.