Gambar:BelgiumBrussels.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

BelgiumBrussels.png(398 × 335 piksel, ukuran barkas: 2 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Brussels location
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Morwen

Lisènsi

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU. Subject to disclaimers.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi. Subject to disclaimers.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Log unggah asli

History on English Wikipedia

  • (Delete all revisions of this file) (cur) 00:05, 8 January 2006 . . Westermarck (Talk | contribs | block) . . 398×335 (6,450 bytes)
  • (del) (rev) 23:29, 8 March 2004 . . Morwen (Talk | contribs | block) . . 398×335 (5,631 bytes) ({{msg:GFDL}})

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki20 April 2007 20.50Gambar cilik kanggo owahan 20 April 2007 20.50398 × 335 (2 KB)Tene~commonswikiOptimised (0)
7 Juni 2006 09.56Gambar cilik kanggo owahan 7 Juni 2006 09.56398 × 335 (6 KB)ArafiBrussel Hoofdstedelijk Gewest (on level of "gewest", no boundaries of provinces to be shown)
17 Oktober 2005 15.10Gambar cilik kanggo owahan 17 Oktober 2005 15.10398 × 335 (5 KB)Mac9Brussel location

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.