Gambar:Bali salak fruit.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(900 × 893 piksel, ukuran barkas: 289 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: This is some salak (snake fruit) growing on the tree in Bali.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Xnau
Camera location8° 26′ 00,26″ S, 115° 31′ 46,25″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisènsi[besut]

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki14 Maret 2010 23.58Gambar cilik kanggo owahan 14 Maret 2010 23.58900 × 893 (289 KB)Xnau~commonswiki{{Information |Description={{en|1=This is some salak (snake fruit) growing on the tree in Bali.}} |Source={{own}} |Author=Xnau |Date=2006-10-27 |Permission= |other_versions= }} {{location dec|-8.433406|115.529513}} Category:Agriculture [

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

  • Dianggo nalika cs.wikipedia.org
  • Dianggo nalika map-bms.wikipedia.org