Gambar:Article.gif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Article.gif(24 × 32 piksel, ukuran barkas: 497 bytes, jinis MIME: image/gif)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Badge

Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang he:משתמש:נעמה מ.
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
נעמה מ from he, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Atribusi: נעמה מ
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki7 Dhésèmber 2010 17.23Gambar cilik kanggo owahan 7 Dhésèmber 2010 17.2324 × 32 (497 bytes)Josve05a...
13 Juli 2005 17.11Gambar cilik kanggo owahan 13 Juli 2005 17.1124 × 32 (559 bytes)Kyle the hackersmaller version
1 Juli 2005 14.46Gambar cilik kanggo owahan 1 Juli 2005 14.4630 × 33 (572 bytes)WeftBy user : he:משתמש:נעמה מ. {{GFDL}} Category:Icons

2 kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat