Gambar:Al-Qiyamat.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Al-Qiyamat.png(290 × 330 piksel, ukuran barkas: 10 KB, jinis MIME: image/png)

Ringkesan[besut | besut sumber]

Al-Qiyamat

Jinis lisènsi[besut | besut sumber]

Copyrighted

Karya punika manawi dipunlindhungi hak cipta lan boten kagungan idin saking ingkang kagungan hak cipta.
Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki24 Juli 2012 09.35Gambar cilik kanggo owahan 24 Juli 2012 09.35290 × 330 (10 KB)Nurulbaitirohmah (parembugan | pasumbang)Al-Qiyamat
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Métadhatah