Gambar:1009 Rynek Sienny Szczecin SZN.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(7.468 × 2.179 piksel, ukuran barkas: 14,08 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Distinctive emblem for cultural property.svg
This is a photo of a monument in Poland identified by the ID
660100
Panyandra
Polski: Rynek Sienny, Szczecin, Polska
English: Hay Market (Sienny Square), Szczecin, Poland
Deutsch: Heumarkt, Stettin, Polen
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Adobe Photoshop Elements v9.0 icon.png
This image was created with Adobe Photoshop Elements.
Juru pangarang Mateusz War. (E-mail)
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi-BerbagiSerupa 3.0 Tanpa Adaptasi, 2.5 Generik, 2.0 Generik, dan 1.0 Generik.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Atribusi
(required by the license)
© Mateusz War. / Wikimedia Commons / CC-BY-SA-3.0,2.5,2.0,1.0
© Mateusz War. / Wikimedia Commons
Camera location53° 25′ 26,67″ N, 14° 33′ 33,45″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi-BerbagiSerupa 3.0 Tanpa Adaptasi, 2.5 Generik, 2.0 Generik, dan 1.0 Generik.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki3 Sèptèmber 2010 12.29Gambar cilik kanggo owahan 3 Sèptèmber 2010 12.297.468 × 2.179 (14,08 MB)Mateusz War.{{Information |Description = {{pl|1= '''Rynek Sienny''', Szczecin, Polska}} {{en|1= '''Hay Market''' (Sienny Square), Szczecin, Poland}} {{de|1= '''Heumarkt''', Stettin, Polen}} |Source = {{Own}} |Date = 2010-09-01 |Author = [[User:Mateusz War.|Mateus

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah