Gallo pinto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gallo Pinto
CRI 07 2018 0120.jpg
Gallo pinto, served at breakfast with fried eggs, plantain, bacon, avocado, a corn tortilla and sour cream
Panggonan asalCosta Rica and Nicaragua [1][2][3]
Tlatah utawa prajaCentral America
Hawa ajanganHot
Woworan pokokRice, Beans
VariasiRegional variations
Ènergi panganan
(per ajangan)
200 kcal (837 kJ)
Buku masakan: Gallo Pinto  Médhia: Gallo Pinto

Gallo pinto utawa gallopinto minangka panganan tradisional saka Amerika Tengah . Digawesaka beras lan kacang buncis minangka basis, gallo pinto duwe sejarah sing dawa lan penting kanggo macem-macem budaya Amerika Latin. Kacang buncis ing gallo pinto cepet dimasak nganti jus meh dikonsumsi, banjur dikombinasikake karo nasi sing wis disiyapake lan bahan-bahan liyane kayata lada bubuk, bawang bombay sing disigar, lan papak.

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng nicaraguafood
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng culturetrip
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng latinamericatravel