Głowno

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Głowno
POL Głowno COA.svg
Lambang Głowno
120px
Lokasi Głowno
Katrangan cekak
Provinsi: łódzkie
Jembar: 19,2 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: EZG
Alamat
balé kutha:
...
... Głowno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Wojciech Brzeski

Głowno iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Głowno&oldid=1001877"