Głowno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Głowno
POL Głowno COA.svg
Lambang Głowno
Barkas:POL Głowno map.svg
Lokasi Głowno
Katrangan cekak
Provinsi: łódzkie
Jembar: 19,2 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: EZG
Alamat
balé kutha:
...
... Głowno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Wojciech Brzeski

Głowno iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.