Güveç

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Güveç
Lambguvec.jpg
Turkish lamb güveç with potatoes, carrots and other vegetables
Buku masakan: Güveç  Médhia: Güveç

Güveç iku jeneng saka macem-macem earthenware panci digunakake ing masakan Turki, lan saka sawetara casserole / godhok pasugatan sing masak ing wong. Panci ukurane sedheng, bisa dibungkus utawa ora dihiasi, lan sajian kasebut dimasak nganggo cairan tambahan utawa ora ana tambahan.

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné Piring güveç bisa digawe ing sembarang wajan tahan oven, nanging pot lempung utawa lempung luwih disenengi aroma wangi lan lemah sing diwenehake kanggo rebus. [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng zaman