Góra Kalwaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Góra Kalwaria
POL Góra Kalwaria COA.svg
Lambang Góra Kalwaria
120px
Lokasi Góra Kalwaria
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Góra Kalwaria
Situs wèb resmi: www.gorakalwaria.net
Pulitik
Walikutha: ...

Góra Kalwaria (Jerman Kalvarienberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.