Góra Kalwaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Góra Kalwaria
POL Góra Kalwaria COA.svg
Lambang Góra Kalwaria
120px
Lokasi Góra Kalwaria
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Góra Kalwaria
Situs wèb resmi: www.gorakalwaria.net
Pulitik
Walikutha: ...

Góra Kalwaria (Jerman Kalvarienberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.