Fyra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
AnsaldoBrada V250 ing taun 2008 in Berlin

Fyra (pocapané [fiːraː]) iku ladènan sepur internasional antarabangsa Walanda dan Bèlgia nganggo sepur AnsaldoBreda V250. Ladènan iki nganggo jalur HSL-Zuid lan HSL 4 sing nggandhèngaké Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Antwerpen lan Brussel. Masalah tèknis nggawé ladènan iki disetop lan pungkasané dijabel babar belas.

Proyèk gedhèn iki mbiyèn karya bebarengan antara NS International lan NMBS/SNCB.