Front of the Class (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Front of the Class (film)
Front of the Class.jpg
Sutradhara Peter Werner
Prodhuser Andrew Gottlieb
Panulis Thomas Rickman
Paraga Jimmy Wolk
Treat Williams
Patricia Heaton
Pamusik Ernest Troost
Sinématografi Paul Elliott
Pambesut David Beatty
Dhistributhor Hallmark Hall of Fame
Wektu main
95 minutes
Nagara Amérika Sarékat

Front of the Class (film) ya iku film ing taun 2008. Film punika nyritake carita nyata saking Brad Cohen. Diperagake déning Jimmy Wolk. Ing film punika, caritaake Brad Cohen kang dhuweni sindrom Tourette wiwit umur 5 taun. Nanging Brad Cohen (James Wolk) dhuweni cita- cita kepingin dadi guru.[1]

Paraga[sunting | besut sumber]

  1. James Wolk- Brad Cohen as Jimmy Wolk
  2. Treat Williams- Norman Cohen
  3. Dominic Scott Kay- Young Brad Cohen
  4. Sarah Drew- Nancy Lazarus
  5. Kathleen York- Diane
  6. Joe Chrest- Jim Ovbey
  7. Patricia Heaton- Ellen Cohen
  8. Johnny Pacar- Jeff
  9. Charles Henry Wyson- Young Jeff
  10. Charlie Finn- Ron
  11. Dianne Butler- Hilarie Straka
  12. Helen Ingebritsen- Susan
  13. Laura Whyte- Brenda
  14. Mike Pniewski- Principal Myer
  15. Michael H. Cole- Principal Fowler

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ (id)www.imdb.com(ditingali tanggal 22 Mei 2013)

External links[sunting | besut sumber]