Front of the Class (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Front of the Class (film)
Front of the Class.jpg
Disutradarani Peter Werner
Diprodhuseri Andrew Gottlieb
Ditulis déning Thomas Rickman
Dibintangi Jimmy Wolk
Treat Williams
Patricia Heaton
Dimusiki Ernest Troost
Sinématografi Paul Elliott
Dibesut déning David Beatty
Dibabar déning Hallmark Hall of Fame
Suwéné
95 minutes
Nagara Amérika Sarékat

Front of the Class (filem) ya iku filem ing taun 2008. Film punika nyritake carita nyata saking Brad Cohen. Diperagake déning Jimmy Wolk. Ing filem punika, caritaake Brad Cohen kang dhuweni sindrom Tourette wiwit umur 5 taun. Nanging Brad Cohen (James Wolk) dhuweni cita- cita kepingin dadi guru.[1]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  1. James Wolk- Brad Cohen as Jimmy Wolk
  2. Treat Williams- Norman Cohen
  3. Dominic Scott Kay- Young Brad Cohen
  4. Sarah Drew- Nancy Lazarus
  5. Kathleen York- Diane
  6. Joe Chrest- Jim Ovbey
  7. Patricia Heaton- Ellen Cohen
  8. Johnny Pacar- Jeff
  9. Charles Henry Wyson- Young Jeff
  10. Charlie Finn- Ron
  11. Dianne Butler- Hilarie Straka
  12. Helen Ingebritsen- Susan
  13. Laura Whyte- Brenda
  14. Mike Pniewski- Principal Myer
  15. Michael H. Cole- Principal Fowler

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.imdb.com(ditingali tanggal 22 Mèi 2013)

Pranala njaba[besut | besut sumber]