Friends with Benefits (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Frien ds with Benefits
Barkas:Friends with benefits poster.jpg
Poster Promosi
DisutradaraniWill Gluck
Diprodhuseri
Diskénariyoni
  • Keith Merryman
  • David A. Newman
  • Will Gluck
Carita déning
Dibintangi
DimusikiHalli Cauthery
SinématografiMichael Grady
Dibesut déningTia Nolan
Perusahaan
prodhuksi
Castle Rock Entertainment
Zucker Productions
Olive Bidge Productions
Dibabar déningScreen Gems
Tanggal metu
  • Juli 22, 2011 (2011-07-22)
Suwéné
109 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$35 million[1]
Kalarisan$149,542,245[1]

Friends with Benefits nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Will Gluck. Juru damel filem kalampahi déning Martin Shafer sesarengan Liz GLotzer, Jerry Zucker, Janet Zuker, lan Wil Gluck. Skénario kaanggit déning Keith Merryman lan David A. Newman, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Harley Peyton, Keith Merryman, lan David A. Newman. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Halli Cauthery, lan sinematografi dipuncakaken déning Tia Nolan. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harreson, Jenna Elfman, Emma Stone. Friend with Benefits kababar ing surya 22 Juli 2011.[2][3][4][5][6] Filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $149,542,245, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $35 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Friends with Benefits (2011)". Box Office Mojo. Retrieved November 11, 2011.
  2. Tatiana, Siegel (May 4, 2010). "Kunis joins Timberlake in 'Benefits'". Variety. Archived from the original on October 5, 2013. Retrieved June 12, 2010. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  3. "Friends with Benefits (2011)". AllMovie. Archived from the original on December 19, 2013. Retrieved August 29, 2015. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  4. Heritage, Stuart (October 5, 2013). "Friends With Benefits recap: unsexy bestie sex". The Guardian. Archived from the original on December 21, 2015. Retrieved September 11, 2015. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  5. "Justin Timberlake Gets Between Sheets On Comedy In Menage A Trois Title Battle". Deadline Hollywood. April 6, 2010. Archived from the original on September 21, 2015. Retrieved August 29, 2015. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  6. "Will Gluck Makes Comedy Look "Easy," Eh?". IFC. September 14, 2010. Archived from the original on October 21, 2012. Retrieved September 14, 2010. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)

Pranala njawi[besut | besut sumber]