Friends with Benefits (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Friends with Benefits nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Will Gluck. Juru damel filem kalampahi déning Martin Shafer sesarengan Liz GLotzer, Jerry Zucker, Janet Zuker, lan Wil Gluck. Skénario kaanggit déning Keith Merryman lan David A. Newman, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Harley Peyton, Keith Merryman, lan David A. Newman. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Halli Cauthery, lan sinematografi dipuncakaken déning Tia Nolan. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harreson, Jenna Elfman, Emma Stone. Friend with Benefits kababar ing surya 22 Juli 2011.[2][3][4][5][6] Filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $149,542,245, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $35 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Friends with Benefits (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk November 11, 2011. 
  2. Tatiana, Siegel (May 4, 2010). "Kunis joins Timberlake in 'Benefits'". Variety. Diarsip saka asliné ing October 5, 2013. Dijupuk June 12, 2010. 
  3. "Friends with Benefits (2011)". AllMovie. Diarsip saka asliné ing December 19, 2013. Dijupuk August 29, 2015. 
  4. Heritage, Stuart (October 5, 2013). "Friends With Benefits recap: unsexy bestie sex". The Guardian. Diarsip saka asliné ing December 21, 2015. Dijupuk September 11, 2015. 
  5. "Justin Timberlake Gets Between Sheets On Comedy In Menage A Trois Title Battle". Deadline Hollywood. April 6, 2010. Diarsip saka asliné ing September 21, 2015. Dijupuk August 29, 2015. 
  6. "Will Gluck Makes Comedy Look "Easy," Eh?". IFC. September 14, 2010. Diarsip saka asliné ing October 21, 2012. Dijupuk September 14, 2010. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]