Menyang kontèn

Freestyle Script

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Specimen saka Freestyle Script

Freestyle Script minangka cursive font, dirancang dening Martin Wait ing taun 1981. Kandel versi saka Freestyle Script iki dirancang ing taun 1986. Penerbit saka Freestyle Script kuwi perusahaan Adobe, ITC lan Letraset. Freestyle Script wis 4 versi: Regular, Bold, SH Reg Alt, lan SB Reg Alt.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Freestyle Script Font Family". Fonts.com. Diarsip saka sing asli ing 25 December 2018. Dibukak ing 14 December 2017.