Francesinha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Francesinha
Francesinhacaseira.JPG
JinisSandwich
Panggonan asalPortugal
Tlatah utawa prajaPorto
Woworan pokokBread, ham, linguiça, fresh sausage (chipolata), steak or roast meat, cheese, spiced tomato and beer sauce
Buku masakan: Francesinha  Médhia: Francesinha

Francesinha (tegesé Little Frenchie utawa mung Frenchie ing basa Portugis ) yaiku olah-olahan sandwich Portugis sing asale saka Porto, digawe nganggo roti, ham sing wis empuk, linguiça, sosis seger kaya chipolata, steak utawa daging panggang, lan ditutupi dening keju sing ilang lan empuk lan panas saos tomat lan bir sing dibumbui. Biasane disajeni uga nganggo kentang goreng .

Francesinha nganggo kripik