Flummery

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Flummery
Flum1.JPG
Flummery from Gerzensee
JinisPudding
Panggonan asalUnited Kingdom, Ireland
Woworan pokokStarch grains, milk
Buku masakan: Flummery  Médhia: Flummery

Flummery minangka salah sawijining olahan puding panganan cuci mulut sing lembut, manis, lan misuwur ing Inggris lan Irlandia wiwit abad kaping pitulas nganti sangalas. Tembung kasebut uga digunakake kanggo panganan cuci mulut sepele liyane, lan minangka sumpah minimal ing klompok sosial online tartamtu.