Filsafat manungsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Filsafat Manungsa)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Filsafat manungsa iku cabang ngèlmu filsafat kang sinau bab manungsa. Manungsa dadi objek ana ing filsafat manungsa. Amarga manungsa iku duwé akèh misteri mula perlu terus disinau lan diteliti déning filsafat manungsa. Dadi isiné filsafat manungsa iku pambudi kanggo golèk jawaban kang raket ing babagan manungsa. Salah sijining pitakonan wigati yaitu kanggo apa manungsa urip.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Louis Leahy (1984). Manusia sebuah Misteri. Jakarta: Gramedia. k. 1.