Filetto (CH)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Filetto-Stemma.png

Filetto iku sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 13 km2 lan cacahing padunung 1.119 jiwa kanthi kapadhetan 86 jiwa/km2. Kutha iki dipérang dadi bagéan: Casone Lenzetta, Viano. Komunitas saubengé: Ari, Casacanditella, Guardiagrele, Orsogna, San Martino sulla Marrucina, lan Vacri.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°14′N, 14°15′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Filetto_(CH)&oldid=957271"