Fidel Ramos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fidel V. Ramos
Ph pres ramos.jpg
Présidhèn Filipina ke-12
Présidhèn ke-2 dari Republik ke-5
Lungguh
30 Juni 1992 – 30 Juni 1998
Wakil Présidhèn Joseph Ejercito Estrada (1992-1998)
Kadhisiki Corazon C. Aquino
Kagantèni Joseph Ejercito Estrada
Rerincèn priangga
Lair (1928-03-18) Maret 18, 1928 (umur 89)
Lingayen, Pangasinan, Filipina
Parté pulitik Lakas-Christian Muslim Democrats
Sisihan Amelita Martinez
Almamater Akademi Militer Amérika Sarékat
Universitas Illinois
U.S. Army Infantry School
National Defense College
Ateneo de Manila University
Panggaota Tentara, Civil Engineer, Statesman
Agama Gereja Metodis
Tandha tangan

Fidel Valdez Ramos (lair ing Lingayen, Pangasinan, Filipina, 18 Maret 1928; umur 89 taun) ya iku Présidhèn Filipina datheng-12. panjenenganipun gumantosaken Corazon Aquino ugi mengakhiri kalenggahan kepresidenannya wonten taun 1998, kala dipungantosaken dening Joseph Estrada.

Pranala njaba[besut | besut sumber]