Ferrán Torres

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ferrán Torres
Ferran Torres 2019.png
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ferrán Torres García
Tanggal lair (2000-02-29) 29 Fèbruari 2000 (umur 21)
Papan lair Foios, Spanyol
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi main Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 33
Karir nom
2006–2017 Valencia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016– Valencia B 12 (2)
2017– Valencia 1 (0)
Tim nasional
2016–2017 Spanyol U17 24 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 December 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 28 October 2017

Ferrán Torres García (lair 29 Fébruari 2000) ya iku pemain bal-balan profésional Spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka pemain sayap tengen.

Karir klub[besut | besut sumber]

Lair ing Foios, Komunitas Horta Nord, Komunitas Valencia, Torrès gabung karo pandhidhikan bal enom remaja Valencia FC ing taun 2006, nalika umur enem taun.[1] Tanggal 15 Oktober 2016, nalika isih enom, dhèwèké miwiti debut senior kanthi dadi pemain cadhangan minangka pemain pengganti Grego Sierra kanthi skor 0-2 ing Segunda División B nglawan RCD Mallorca B.[2]

Torres lajeng dipunpromosikaken dhateng sisi B sadèrèngipun kampanye 2017-18, lan damel gol kapisananipun tanggal 26 Agustus 2017 kanthi skor 4-1 saking CF Peralada-Girona B.[3] Ing tanggal 5 Oktober, sawisé dheweké gabung karo FC Barcelona lan Real Madrid, dhèwèké gawe kontrak anyar lan ngrampungake klausul rilis nganti € 25 yuta, uga wis dipromosikaké menyang tim pisanan tanggal 1 Januari.[4]

Torres debut pisanan ing tanggal 30 Novèmber 2017, ngganténi pemain anyar Nacho Gil kanthi routing Real Madrid 4-1 ana ing Copa del Rey.[5] Dhèwèké ndamel debut La Liga ing tanggal 16 Dhésèmber, main sawisé sangang menit kanthi skor 1-2 mungsuh Eibar.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Ferran Torres, la joya sub-17 que se asoma a Primera" [Ferran Torres, the under-17 pearl who looms into Primera] (ing basa Spanyol). El País. 27 October 2017. Dibukak ing 31 January 2018.
  2. "El balón parado condena al Valencia Mestalla" [Set pieces condemn Valencia Mestalla] (ing basa Spanyol). Golsmedia. 15 October 2016. Dibukak ing 31 January 2018.
  3. "El Mestalla golea y Ferran enamora" [Mestalla thrash and Ferran flatters] (ing basa Spanyol). Superdeporte. 27 August 2017. Dibukak ing 31 January 2018.
  4. "Ferrán Torres: ficha del primer equipo y sube su cláusula a 25M" [Ferrán Torres: first team place and release clause upgrade to 25M] (ing basa Spanyol). Diario AS. 5 October 2017. Dibukak ing 31 January 2018.
  5. "No hay trámites para Marcelino" [There are no formalities for Marcelino] (ing basa Spanyol). Marca. 30 November 2017. Dibukak ing 31 January 2018.