Ferdinand Alfred Sinaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ferdinand alferd sinaga
Ferdinand Sinaga
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ferdinand Alfred Sinaga
Tanggal lair (1988-09-18) 18 Sèptèmber 1988 (umur 28)
Dhuwur 170 m (557 ft 8.9 in)
Posisi main Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Persib Bandung
Angka 17
Karir nom
2006 Persib Bandung
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007 Persibat Batang ?? (??)
2008 Persikab Bandung 7 (1)
2009 (6 Months) Pelita Jaya 2 (0)
2009–2010 PPSM Sakti Magelang 19 (4)
2010–2011 Persiwa Wamena 26 (10)
2011-2012 Semen Padang 15 (12)
2012–2013 Persisam Putra Samarinda 18 (10)
2013– Persib Bandung 16 (9)
Tim nasioanl
2009– Indonésia U-23 6 (2)
2011– Indonésia 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 5 August 2014.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul February 202014

Ferdinand Alfred Sinaga (lair ing Bengkulu, 18 Sèptèmber 1988; umur 28 taun) ya iku pemain bal-balan asal Indonésia kang saiki mbéla klub Persib Bandung. Dèwèké dilaeraké ing Bengkulu. Dhuwur awaké 170 cm lan boboté 65 kg. Posisiné minangka Penyerang. Keluwihan kang diduwèni ya iku mlayunè kang banter lan tendanganè kang kuat lan terarah.

Klub[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  • Tabloid BOLA No. 2.194, 9-11 Mei 2011

Cithakan:Skuat SEA Games 2011 Indonésia