Ferdinand Alfred Sinaga

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ferdinand alferd sinaga
Ferdinand Sinaga
Informasi pribadi
Jeneng pepak Ferdinand Alfred Sinaga
Tanggal lair 18 Sèptèmber 1988 (umur 27)
Papan lair Bengkulu, Indonésia
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi pamain Forward
Informasi klub
Klub saiki Persib Bandung
Nomer 17
Karir remaja
2006 Persib Bandung
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2007 Persibat Batang ?? (??)
2008 Persikab Bandung 7 (1)
2009 (6 Months) Pelita Jaya 2 (0)
2009–2010 PPSM Sakti Magelang 19 (4)
2010–2011 Persiwa Wamena 26 (10)
2011-2012 Semen Padang 15 (12)
2012–2013 Persisam Putra Samarinda 18 (10)
2013– Persib Bandung 16 (9)
Tim nasional
2009– Indonésia U-23 6 (2)
2011– Indonésia 7 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 5 August 2014.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of February 202014


Ferdinand Alfred Sinaga (lair ing Bengkulu, 18 September 1988; umur 27 taun) ya iku pemain bal-balan asal Indonésia kang saiki mbéla klub Persib Bandung. Dèwèké dilaeraké ing Bengkulu. Dhuwur awaké 170 cm lan boboté 65 kg. Posisiné minangka Penyerang. Keluwihan kang diduwèni ya iku mlayunè kang banter lan tendanganè kang kuat lan terarah.

Klub[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]