Februari 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
< Februari 2011 >
M S S R K J S
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 28 Fèbruari 2011 The King's Speech nampi 4 bebungah Oscar kalebet Film paling saé wonten ing Academy Awards ka-83.
  • 24 Fèbruari 2011 STS-133, pamiberan pungkasan Wahana Antariksa Discovery, dipunluncuraken saking Kennedy Space Center.
  • 22 Fèbruari 2011 Behgjet Pacolli kapilih dados Présidhèn Kosovo ing Majelis Kosovo senaos pamilihan kasebat dipunboikot déning parté oposisi.
  • 22 Fèbruari 2011 Lindhu mawi kakiyatan 6,3 Skala Richter ngguncang wewengkon Christchurch lan saubengipun ing Selandia Énggal, njalari karisakan ageng (foto) lan niwasaken sabotenipun 65 jiwa.
  • 19 Fèbruari 2011 Pihak ingkang kawogan némbak demonstran ing Libya lan Bahrain ing salebeting prastawa dhémonstrasi ingkang pinuju kadadosan ing donya Arab.
  • 15 Fèbruari 2011 Satelit Stardust gadhah NASA nyaketi komèt Tempel 1 lan mendhet foto kawah ingkang kadhapur déning misi Deep Impact.
  • 15 Fèbruari 2011 Mahamantri Itali Silvio Berlusconi kadakwa nyéwa pekerja sèks komersial ingkang taksih timur.
  • 14 Fèbruari 2011 Lady Antebellum mimpangaken 5 Pangaji-aji Grammy, kalebet Rekaman paling saé, lan Arcade Fire mimpangaken Album paling saé wonten ing Pangaji-aji Grammy ka-53.
  • 12 Fèbruari 2011 Demonstrasi antipamaréntah (foto) kadadosan ing Aljazair.
  • 11 Fèbruari 2011 Présidhèn Mesir, Hosni Mubarak (foto) munduri lan masrahaken kakuwasan dhumateng Dewan Agung Angkatan Bersenjata sasampunipun dhémonstrasi salebeting 18 dinten.
  • 6 Fèbruari 2011 Satelit STEREO gadhah NASA kasil mendhet foto simultan ingkang kaping sepindhah saking sadaya lumahing surya.
  • 6 Fèbruari 2011 Saklompok wargi nyerang jemaah Ahmadiyyah ing Cikeusik, Pandeglang, Banten.
  • 4 Fèbruari 2011 Mahamantri Myanmar Thein Sein dipunangkat dados Présidhèn, sasampunipun pilihan umum taun 2010. (BBC) (Media Indonésia) (Metro TV) (VOA) (Kompas)

    Ugi pirsani[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa Januari Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2020-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029