Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (uga dikenal minangka Hobbs & Shaw) ya iku sawijining filem aksi taun 2019 kang diarahaké déning David Leitch lan ditulis déning Chris Morgan lan Drew Pearce. Filem iki diadhaptasi saka carita kang digagas kaliyan Morgan. Saka seri filem Fast and the Furious kang fokus ing karakter utama Lukas Hobbs lan Deckard Shaw, karakter sing dikenalaké ing seri utama. Filem iki dibintangi Dwayne Johnson lan Jason Statham minangka Hobbs lan Shaw, lan nyaritakaké kapinteran supaya bisa kerja bebarengan nalika ana ancaman kang luwih gedhé sing ngancam jagat kanthi virus mbebayani. Idris Elba, Vanessa Kirby, lan Helen Mirren uga melu mbintangi.

Pemain lan prodhuser filem, Vin Diesel pisanan mratèlakaké ing taun 2015, manawa filem kasebut ana ing pangembangan awal, banjur Hobbs & Shaw resmi diumumake ing Oktober 2017. Leitch nandatangani kontrak kanggo dadi juru arah filem ing April 2018, lan Kirby lan Elba gabung karo pemain liyané ing sasi Juli. Filem diwiwiti ing wulan September 2018 nganti Januari 2019, wonten ing London lan Glasgow .

Hobbs & Shaw pisanan tayang ing Dolby Theatre tanggal 13 Juli 2019 lan dijadwalaké tayang pisanan sacara teater ing Amerika Serikat tanggal 2 Agustus 2019, ing 2D, Dolby Cinema, lan IMAX . Umume nampa review positif saka para kritikus, sing ngucapake kekuwatan Johnson, Statham lan Kirby, uga gaya visual filem lan aksi koreografi, sanajan alur cerita entuk sawetara kritik negatif. [1]

diwiwiti tanggal 10 September 2018, ing London, Inggris . [2] [3] Dwayne Johnson gabung produksi kalih minggu sakwise lekas produksi tanggal 24 September 2018, sawise dheweke jupuk peran ana ing filem Jungle Cruise . [4] Ing wulan Oktober, filem iki pindah ing Glasgow, Skotlandia kanggo gawe duplikat London. [5] produksi filem iki uga ditindakake ing akhir taun 2018 ing Stasiun Daya Eggborough ing Yorkshire Utara . [6] lan ing Aldershot, Hampshire. Produksi filem resmi dibukak tanggal 27 Januari 2019. [7]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Vanessa Kirby had 'intense' first day on Hobbs and Shaw". MSN. July 24, 2019. Retrieved August 1, 2019.
  2. "Fast & the Furious Hobbs & Shaw Spinoff Starts Filming". screenrant. September 10, 2018. Retrieved September 10, 2018.
  3. Marc, Christopher (March 30, 2018). "'Furious' Spin-Off 'Hobbs and Shaw' Filming In Atlanta, Hawaii, and UK This Fall - Omega Underground". omegaunderground.com. Retrieved April 12, 2018.
  4. Trumbore, Dave (September 10, 2018). "First Image from 'Hobbs and Shaw' Arrives in Style as Filming Begins".
  5. "In pictures: Glasgow doubles as London for major Hollywood action film shoot". Evening Times. Retrieved 2018-12-09.
  6. "'The Rock' blockbuster to film in village". BBC News. 8 November 2018. Retrieved 2018-12-09 – via www.bbc.com.
  7. Garcia, Hiram (January 27, 2019). (Untitled). Twitter.

[[Kategori:Film Amérika Sarékat]] [[Kategori:Filem abasa Inggris]]