FUPEI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

FUPEI (Friends Uniting Program Especially Indonesian) iku situs jaringan sosial sing mawujud ing wulan Mèi 2004. Diwiwiti saka situs-situs jaringan sosial liya sing ngrembaka kaya ta Friendster ing taun 2004, FUPEI mèlu mènehi panggonan kanggo panganggo Internet ing Indonesia. FUPEI iku migunakaké sistem user-generated-content sing ana fasilitas foto, musik, video, lan liya-liyané. Panganggo-panganggo mau terus diceluk kanti peparab fupeis.

Sajarah[besut | besut sumber]

FUPEI diyasa déning Sanny Gaddafi. Mula bukané saka hobi lan ngrembakané Friendster ing Indonesia rikala iku.

Ing wulan [[AgustusFUPEI ngowahi tèknologi lan antar-muka panganggo ing Agustus 2006.

Fitur-fitur[besut | besut sumber]

FUPEI migunakaké fasilitas kaya lumrahé situs jejaring sosial ing Internet liyané, ing antarané:

  • kothak celukan (shoutbox)
  • album foto
  • musik
  • video
  • kalender acara
  • dolanan
  • ngobrol (chatting)
  • fitur-fitur eksklusif mirunggan fupeis Indonesia (forum)

Pranala njaba[besut | besut sumber]