English Vinglish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sridevi ndhik premier English Vinglish

English Vinglish iku filem teka India sing dibabarné tanggal 5 Oktober 2012.[1] Filem sing jinisé Drama, Comedy, lan Family kuwi disutradarai karo Gauri Shinde lan sing nulis skenario uga piyambaké.[1] Filem kuwi diprodhuksi karo Curbside Films, Eros International, lan Hope Productions.[1]

Plot Ceritané[besut | besut sumber]

Shashi (Sridevi) kuwi ibu rumah tangga sing racaké mung didelok endhèk amarga ora bisa basa Inggris.[2] Sakbanjuré piyamabké ndaftar kursus basa Inggris.[2] Kala piyambaké wis wiwit tatag karo kabisané basa Inggris, piyambaké bisa ndelok lan ngrasakné owah-owahané ndhik njero dhiriné.[2]

Pemain-pemainé[besut | besut sumber]

Sridevi dadi Shashi Godbole[3]

Adil Hussain dadi Satish Godbole[3]

Mehdi Nebbou dadi Laurent[3]

Navika Kotia dadi Sapna[3]

Shivansh Kotia dadi Sagar[3]

Priya Anand dadi Radha[3]

Sujata Kumar dadi Manu[3]

Cory Hibbs dadi David Fischer[3]

Ruth Aguilar dadi Eva[3]

Sumeet Vyas dadi Salman Khan[3]

Rajeev Ravindranathan dadi Ramamurthy[3]

Damian Thomson dadi Udumbke[3]

Maria Romano dadi Yu Son[3]

Neelu Sodhi dadi Meera[3]

Ross Nathan dadi Kevin[3]

Maria Pendolino dadi Jennifer[3]

Sulabha Deshpande dadi Mrs. Godbole[3]

Ashwin Mathew dadi Father Vincent[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c . www.movie.co.id https://movie.co.id/english-vinglish/. Dijupuk 25 August 2016.  Tèks "english vinglish (2012)" dikiwakaké (pitulung); |title= ora ana utawa kosong (pitulung)
  2. a b c . www.wowkeren.com http://www.wowkeren.com/film/english_vinglish/. Dijupuk 25 August 2016.  Tèks "english vinglish" dikiwakaké (pitulung); |title= ora ana utawa kosong (pitulung)
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r "sinopsis filem English Vinglish". www.movienfilem.com. Dijupuk 25 August 2016.