Endhog ceplok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Poached egg
Salad Nicoise.jpg
A poached egg in a Salad Niçoise
Woworan pokokEggs
Buku masakan: Poached egg  Médhia: Poached egg

A endhog poached iku sawijining olahab endhog sing wis mateng, njaba Nihan, dening mélik (utawa kadhangkala steaming ), minangka gantos kanggo simmering utawa nggodhok Cairan. Cara nyiyapake iki bisa ngasilake endhog sing dimasak kanthi alus tinimbang masak ing suhu sing luwih dhuwur kayata banyu sing umob.