Emirates Cup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Emirates Cup iku kompetisi pra-mangsa kang digawé déning Arsenal F.C.. Kompetisi iki digawé kanggo persiapan mlebu ing mangsa bal-balan anyar.