Emirates Cup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Emirates Cup iku kompetisi pra-musim kang digawé déning Arsenal F.C.. Kompetisi iki digawé kanggo persiapan mlebu ing musim bal-balan anyar.