Emirates Cup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Emirates Cup iku kompetisi pra-mangsa kang digawé déning Arsenal F.C.. Kompetisi iki digawé kanggo persiapan mlebu ing mangsa bal-balan anyar.