Menyang kontèn

Eksarkat Apostolik Grikenlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Eksarkat Apstolik Grikenlan yaiku junior saka loro yurisdiksi sing kalebu Greja Katulik Bizantium Grikenlan, greja partikuler Katulik Wetan sui iuris, sing nerapke Ritus Bizantium ing basa Grikenlan. Wilayah grejawi kasebut nduweni tahta episkopal katedral ing Katedral Tritunggal Suci ing Athena, Grikenlan, lan kalebu kabeh Grikenlan.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]